zondag 22 januari 2012

Sarah Smiles when she's recording her name

De week update!

Zo alweer een week voorbij, afgelopen dagen hebben we het nummer Sarah Smiles opgenomen. Hoewel het origineel erg mooi is,  hebben we er een toch een eigen draai aan gegeven. De harmonische vocalen uitgewerkt en meer met akoestische gitaren toegevoegd.

ja dat was even uitzoeken voor de boys maar het is uiteindelijk toch gelukt. Hierbij een video waarbij Frank en Anne het nummer uitvogelen. Een cover maken van een nummer is voor ons toch altijd een spannend gebeuren, omdat we geen copy van het origineel willen.




Tevens zijn de eigen nummers gemixt en gaan we de laatste nummers, waaronder Sarah Smiles afmixen. Wellicht wordt de master dan ook gemaakt. Dan is het tijd om de hoes te ontwerpen en klaar te maken voor productie.
Nog even op zoek naar foto's van real Sarah's. Inmiddels zijn er al diverse binnen en hebben we nog enkele nodig om het project te voltooien. dus ja als jij een Sarah kent of bent ... graag een lachende foto sturen naar Sarah@sarah-smiles.com !!!

Sarah is in de social media gedoken. Naast de site, twitter, facebook, hyves, blog nu dus ook een eigen you-tube kanaal. Sarah hoopt alleen niet dat nu alles 5x binnen komt..... :-)

Tot volgende week!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten